Bonus Bonita

Menaxher gjeneral

	 	 

Kompania N.P.P. “BONUS” sh.p.k. me seli në Lipjan

Shpall këtë konkurs për vend pune:

Menaxher Gjeneral

Kandidati për këtë vend pune duhet të ketë:

  • Edukim nga Menaxhmenti I biznesit, marketingut ose ekonomi.
  • Te ketë së paku 2 vite pervojë pune në menaxhimin e ndërrmarjeve të vogla apo të mesme

Aftësitë

Kandidati duhet të kete ambicie dhe motivim të lartë pune,duhet të ketë aftësi të shkëlqyera ndërnjerëzore dhe komunikimi,duhet të zotërojë programe si Microsoft Office dhe të tjera nga Windows.

Kandidati duhet të ketë aftësi të punojë në grup dhe në mënyrë të pavarur.

Të gjithë te interesuarit mund ti dergojnë CV-te e tyre në email adresën tonë :  info@bonusbonita.com

Vetëm kandidatet të cilet I plotesojne kriteret me konkurs do të ftohen në intervistë.

TAGS: BonusBonitaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2196
Kategoria Menaxhment
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC