Restaurant Qingji

Vende të lira të punës (8)

	 	 

Restaurant Qingji është në kërkim për këto pozita:

 1. Shankist/e (2)
 2. Kamarier/e
 3. Ndihmës/e Kamarier/e (2)
 4. Kuzhinier/e
 5. Ndihmës/e Kuzhinier/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat Shankist/e, Kamarier/e dhe Ndihmës/e Kamarier/e

 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim;
 • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme;
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Kualifikimet:

 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitat Kuzhinier/e dhe Ndihmës/e Kuzhinier/e

 • Të ketë njohuri për përgaditjen e ushqimeve të ndryshme.
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës dhe mbarëvajtjes së punës
 • Komunikon me pjesën tjetër të stafit për kërkesat e klientëve

Kualifikimet:

 • Të jetë I sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët
 • Të ketë përvojë pune si kamarier
 • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në këtë email adresë: besnik.islami@gmail.com apo përmes numrit te kontaktit 044 136 229 ose 049 136 229.

TAGS: Restaurant QingjiPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4163
Kategoria Hoteleri
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC