Qama Restaurant

Kamarier (2)

	 	 

Qama Restaurant shpallë konkurs për pozitën:

  • Kamarier (2)

Kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë këto kushte për aplikim:

  • Pervojë pune së paku 2 vite;
  • Aftësi pune ekipore dhe aftësi të mira ndër njerzore komunikuese;

Benefitet:

  • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi;
  • Pagesa përmes Bankës;
  • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve në fuqi;
  • Orar të rregullt.

Për ata që i plotësojnë këto kritere mund të dërgojnë CV-ne e tyre në email adresën: agskosovo@gmail.com (në subject të shënohet emri i pozites për të cilën aplikohet) të paraqiten në adresën: Fushë Kosovë te restauranti Qama ose të lajmërohen në nr e telefonit : 045 121 001

TAGS: Restaurant Qama, FushëKosovëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1418
Kategoria Gastronomi
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC