SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë

	 	 

SOS Fshatrat e Femijëve Kosovë fton të gjitha kompanitë e specializuara dhe të interesuara për:

-Furnizim me:

Artikuj ushqimorë dhe higjienik me shumicë/ furnizim në baza mujore

Te interesuarit mund të marrin listën e specifikimit të kërkesës së cekur më lartë çdo ditë pune në email adresën: procurement1@soskosova.org  deri me daten: 07.10.2019

Dokumentet e nevojshme:

Çertifikatën e biznesit /nr. fiskal Vërtetimin Tatimor

Çmimet të kuotohen në EURO pa TVSH

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 1 muaj (30 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë Referenca për furnizime

Kompania duhet të ketë mallin e kontrolluar nga organi kompetent

Kompania duhet t’i ketë të gjitha paisjet dhe logjistikën e nevojshme për ofrimin e artikujve deri në lokacionin tonë po qe se kërkohet.

Ofertat e pakompletuara nuk do të shqyrtohen

Data e fundit për dorëzimin e ofertës së kompletuar është: 09.10.2019

Ofertat duhen të dorëzohen në 2 kopje në zarf të mbyllur dhe të shkruara në te: (Oferta për Artikuj ushqimorë dhe higjienik me shumicë) në SOS Fshatrat e Fëmijëve,Velani Rr. “1 Tetori” p.n. çdo ditë pune nga ora 09:00-12:00

Çdo pyetje shtesë rreth kësaj Ftese për Ofertë mund ta adresoni në: procurement1@soskosova.org

TAGS: SOS Fshatrat e Femijeve, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

 

 

Shikime 455
Kategoria Të tjera
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC