MegaSolution L.L.C

Distributor/e dhe Agjent/e të shitjes

	 	 

''MegaSolution L.L.C.'' hap vende të lira të punes për:

   Distributor /e dhe Agjent/e të shitjes

Detyrat

  • Promovimi i mallit dhe shërbimeve tek klientët në teritorin e Kosovës.
  • Mbajtja e kontaktave me konsumatorët.
  • Hulumtimi dhe analiza e tregut.

Kualifikimet

  • Tri vjet përvojë pune në punë të ngjashme
  • Shkathtësi në komunikim dhe negocim
  • Njohja profesionale në kategoritë e komerciales, shitjes me pakicë, njohuri të tregut etj
  • Përvojë të vozitjes minimum 3 vite.
  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme
  • Të jetë me banim në Prishtinë.

Të tjera:

 Kompania MegaSolution me seli në Prishtinë e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve profesionale higjienike dhe aromatizime kërkon punëtor/e që është i/e motivuar dhe i përkushtuar në pozitën e punës si agjent i shitjes.

Të dërgohet cv-në  email deri me datën 15/10/2019

Email-i: megasolution.ks@gmail.com

TAGS: Mega Solution PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3530
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC