NT Charlie

Asistente në Shitje (6)

	 	 

POZITA: Asistente ne shitje (6 Pozita)

Përshkrimi i punës:
Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për person/a ambicioz.

Kualifikimet:

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit.
  •  Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt:

EMRI, MBIEMRI - Asistente ne shitje .

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.
  • Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.

TAGS: NT CharliePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1132
Kategoria Shitje
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC