HumanPower për Klientin

Zyrtar i Shitjes dhe Marketingut

	 	 

Zyrtar i Shitjes dhe Marketingut

Për një nga organizatat me kredibile në Kosovë, jemi duke rekrutuar një zyrtar/e në fushën e Shitjes dhe Marketingut.

Objektiva: Personi ka për obligim prezantimin e pakove dhe shërbimeve të organizatës tek ndërmarrjet private në Kosovë.

Përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i ndërmarrjeve potenciale për bashkëpunim
 • Takimi dhe përmbushja e ciklit të shitjes me ndërmarrjet e targetuara
 • Krijimi dhe zhvillimi i mënyrave të reja inovative për të komunikuar me klientët ekzistues.
 • Kontribuon në planin vjetor të shitjeve dhe marketingut
 • Zhvillimi dhe implementimi i një programi të brendshëm të marketingut
 • Krijon një plan për përfitimin e klientëve të ri dhe më pas ruajtjen e tyre
 • Identifikon fushat për përmirësimin e ofertave të produkteve, taktikat e shitjeve, strategjinë e marketingut dhe aktivitetet promovuese
 • Respekton dhe zbaton të gjitha politikat dhe procedurat e kompanisë

Kriteret:

 • Njohuri mbi ligjin e sponzorizimeve në fushën e Kulturës dhe Sportit
 • Përvojë paraprake në shitje dhe marketing - te pakten 2 vite
 • Aftesi organizative te punes ne mes te terrenit dhe zyres
 • Njohuri te pakten mbi mesatare (B2) te Gjuhes Angleze
 • Patent shofer te kategorise B

Si të Aplikoni

Ju lutem aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në email adresën tonë: info@humanpower.info

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në numrin: +381 38 52 00 00 (e Hënë – e Premtë, 09:00-16:00).

Afati për aplikim është deri më 14 Tetor, ora 23:59.

TAGS: HumanPowerPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1470
Kategoria Shitje
Skadon 25 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
13 kompani Kosovare që ofrojnë vende pune në sektorin e shitjes
Lexo këtë artikull »