Think B

Content Marketing Associate (German)

	 	 

Bëhu pjesë e Think B si Content Marketing Associate (Gjermanisht)

Kualifikimi i preferueshëm:

  • Njohuri të shkëlqyeshme të Gjuhës Gjermane (Niveli C1)
  • Njohuri të shkëlqyeshme të aplikacioneve të Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel), aplikacioneve të Google Cloud (Drive, Docs, Slides, Sheets) si dhe Adobe Acrobat
  • Aftësi të shkëlqyeshme të shkrimit dhe komunkimit verbal
  • Aftësi të shkëlqyeshme të menaxhimit të raporteve me partnerë

Përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i mardhëdhënieve me bashkëpunëtorë dhe palë të jashtme;
  • Përpilimi i shkresave dhe komunikimeve të rregullta me palë të jashtme;
  • Asistimi në përkthimin dhe përshtatjen e materialit të marketingut nga gjuha angleze ose shqipe në gjuhën gjermane (dhe e kundërta) për mediume të ndryshme si web faqe, poste dhe artikuj, blog, raporte, prezantime dhe infografika, skripta dhe video;
  • Kontribut në sesione të brandstorming dhe ideve kreative;
  • Redaktimi i përmbajtjeve të krijuar nga ekipi i marketingut për të ruajtur cilësinë e kumtesave dhe brendit

Si të aplikoni?

Duke u bazur në përgjegjësitë dhe kualifikimet e paraqitura, ju lutem dërgojeni CV në adresën Info@think-b.net. Subjekti i e-mailit duhet të jetë: Aplikim për pozitën Content Marketing Associate

TAGS: Think BPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1506
Kategoria Marketing & PR
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC