Netra shpk

Vende të lira të punës (5)

	 	 

Kompania “Netra Sh.p.k” që merret me IT dhe Telekomunikacion shpallë konkurs për punësim me orar të plotë në pozitat:

 • Administratë (1 pozitë)
 • Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit (3 pozita)
 • Pastruese (1 pozitë)

Administratë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon punën në administratë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv;
 • Kujdeset për dokumentacionin e zyrës;
 • Menaxhon email-at zyrtare të kompanisë;
 • Organizon takimet dhe pranon mysafirët;
 • Kryen punë të tjera varësisht nga kërkesat e drejtorit ekzekutiv;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikas/e në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);

Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit  

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Tekniku duhet të jetë profesional, me përvojë, i besueshëm dhe i aftë që t’i kryej detyrat e dhëna dhe detyrat shtesë në mënyrë profesionale dhe brenda periudhës së pranueshme kohore.
 • Te ketë aftësi te mira fizike
 • Të jetë në gjendje të kryej instalime dhe riparime te ndryshme ne lëmine e telekomunikacionit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Efikase në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);

Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmban dhe pastron zyrën;
 • Pastron të gjitha hapësirat e zyreve të jenë të pastërta;
 • Mirëmbajtja-pastrimi bëhet me thirrje të kohëpaskohshme;

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaja dhe letrën motivuese në email-in: officeks.netra@gmail.com. Ose na kontaktoni në njërin nga numrat tanë:

+383 (0) 38 723 838, +383 44 115 399, data e fundit për aplikim është 10.10.2019

Vetëm kandidatet që përmbushin kërkesat do të ftohen për intervistë.

TAGS: Netra shpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

 

Shikime 2406
Kategoria Të tjera
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC