KFC Kosova

Anëtar të Ekipit (Team Member)

	 	 

KFC Header

Po kërkojmë Anëtar të Ekipit (Team Member)

Vendi i punës: Kompleksi tek ish Ramiz Sadiku (Viva Fresh), Prishtinë

Orari: Full Time & Part Time

Pse të punoni në KFC Kosova?

Ne duam njerëz me ide të mrekullueshme dhe njerëz që ju pëlqen të buzëqeshin.

Brendi KFC është i pari kur bëhet fjalë për shërbim të pulës. Duke qenë njëri ndër zinxhirët më të mëdhenj të ushqimit, sot janë më shumë se 22,000 restaurante në rreth 130 vende të botës. KFC është pjesë e grupit YUM! Brands, i cili operon edhe Pizza Hut dhe Taco Bell.

Çfarë ofrojmë ne?

  • Përveç pagës mujore edhe:
  • Trajnim profesional dhe hapësirë për avansim në punë Sigurim shëndetësor
  • Shujtë ditore
  • Ambient të këndshëm pune, ku secili anëtar i ekipit trajton njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet

Nëse jeni ambicioz, e pëlqeni punën në grup dhe keni aftësi të mira komunikimi, i mirëpresim aplikimet në jobs@kfc-ks.com

Tek Subject shkruani “KFC Prishtine”

Çfarë do të bëni?

Përgatitje dhe shërbim të pulës më të mirë në botë!

Be your best self, make a difference & have fun!

KFC Footer

TAGS: KFC Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2708
Kategoria Mikpritje
Skadon 21 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Pse anashkalohen aplikacionet e punës? Intervista me KFC Kosova
Lexo këtë artikull »