Down Syndrome Kosova

Menaxher i qendrës në Prizren

	 	 

KONKURS
Shoqata Down Syndrome Kosova është organizatë jo qeveritare, e themeluar në vitin 2007 nga prindërit e personave me sindromën Down. Misioni i shoqatës është ngritja e dinjitetit të personave me sindromën Down dhe familjarëve të tyre, duke avokuar për respektimin e të drejtave, ngritjen e cilësisë së jetës dhe gjithëpërfshirje të plotë në shoqëri për këta të fundit

Shoqata Down Syndrome Kosova shpall një vend të lirë pune për pozitën:

Menaxher i qendrës në Prizren

Kualifikimi dhe eksperienca

 • Diplomë të studimeve themelore në fushën e Menaxhmentit, apo fushave sociale
 • Master / përparësi
 • Së paku 5 vite përvojë pune profesionale, përfshirë 2 vite në nivel drejtues;
 • Shkathtësi të lartë në menaxhim, ngritje te fondeve, organizim, caktim të objektivave dhe planifikim;
 • Njohuri të mira për mbikëqyrje efektive të punës profesionale të kryer nga punonjësit;
 • Shkathtësi të nivelit të lartë në komunikim dhe negocimit;
 • Aftësi për të përfaqësuar dhe mbrojtur interesin dhe misionin e ojq-ës;
 • Aftësi udhëheqëse, motivuese, komunikuese, dhe menaxhim të performancës;
 • Fleksibilitet ndaj organizimit dhe mbikëqyrjes së punës, përfshirë zgjidhjen e problemeve;
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të programeve (Word, Excel, Power Point, Access,
 • Njohja e mirë e gjuhës angleze.

Detyrat dhe Përgjegjësitë Kryesore

 • Të jetë i/e gatshëm të udhëheqë, menaxhon dhe monitoron aktivitetet e shoqatës me qëllim të realizimit të misionit, objektivave strategjike dhe planin e veprimit të Ojq-ës.
 • Të ketë aftësi të mira në shkrim të projekteve dhe raportim.
 • Të jetë kreativ/e, i/e hapur ndaj problemeve, me angazhimin e duhur, zgjidhje konkrete, gatishmëri për zhvillim/avancim personal.
 • Të jetë fleksibil
 • Kryerja e detyrave të tjera të caktuara;

Lokaconi: 

 • Prizren

Si të aplikoni ?

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë:

 • CV të përditësuar
 • Letër motivimi
 • Letër Referencë
 • Subjekti: Aplikim – Menaxher i Qendrës – DSK Qendra Prizren në e-mail adresën: info@downsyndromekosova.org

Afati i fundit për aplikim:

 • jo më larg se me datë 20/09/2019
 • Aplikacionet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.
 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për fazën e ardhshme të rekrutimit.

TAGS: Down Syndrome KosovaPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 932
Kategoria Menaxhment
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Mundësitë e barabarta dhe diversiteti në punë, çka duhet të dimë?
Lexo këtë artikull »