Shell Kosovo

Punonjës për shitje në market (Prizren)

	 	 

shell header

Konkurs

Punonjës për shitje në market

Lokacioni I vendit të punës: Prizren

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Përshpejton klientët dhe përcakton se cfarë dëshirojnë apo ka nevojë cdo klient,
 • Rekomandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve,
 • Shpejgon përdorimin dhe përfitimin e mallrave tek konsumatorët,
 • Përgjigjet pytjeve të klientëve,
 • Tregon se si funksionojn artikujt,nëse kërkohet,
 • Llogaritë blerjen totale të klientëve dhe pranon pagesën,
 • Duhet të dijë për shitjet dhe promovimet aktuale,politikat për pagesat,shërbimet,dhe praktikat e sigurisë,
 • Mirmbanë vendin e punës dhe artikujt të cilët janë ekspozuar në rafte,
 • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës,
 • Raporton te mbikqyrësi,

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Puna në market bëhet në grup. Grupi duhet të jetë prej 3 vetash. Ky grup duhet t ë ketë lidhshmëri familjare,për arsye besushmërie në punë.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit,adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në tel: +38649940014

shell footer

TAGS:  Shell Kosova, PrizrenKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1198
Kategoria Shitje
Skadon 20 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC