Renelual Tahiri Petrol

Vende të lira të punës (4)

	 	 

Pompa e derivateve Renelual Tahiri shpallë konkurs për pozitat: 

 1. Picaman/ Ndihmes Kuzhinier
 2. Kamarier
 3. Pastruese per kuzhine
 4. Punëtorë ne autolarje   

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Picaman/ ndihmës kuzhinier:

 • Të ketë njohuri për përgaditjen e ushqimeve të ndryshme, veçanarisht picave;
 • Përgjegjësi rreth mbarëvajtjes së punës;
 • Komunikon me pjesën tjetër të stafit për kërkesat e klientëve;

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Kamarier:

 • Të jetë I sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klientëve;
 • Aftësi të mira komunikuese me klientët;
 • Të ketë përvojë pune si kamarier;
 • Të jetë fleksibil dhe I shoqërueshëm;
 Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Pastruese në kuzhinë:
 • Përgjegjësi rreth mirëmbajtjes së kuzhinës;
 • Ndihmon kolegët varësisht nga detyrat dhe kërkesat e tyre; 
Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Punëtore në autolarje:   
 • Bën pastrimin dhe larjen e veturave sipas kërkeses së klientëve
 • Mban përgjegjesi për sigurinë dhe përfundimin e autolarjes të secilës veturë.
 Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpermendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit  044-374-330 nga ora 07:00 deri në orën 18:00 apo të dërgojnë Cv e tyre në email-in renelual_tahiri@hotmail.com
Shikime 1720
Kategoria Gastronomi
Skadon 22 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC