Fresh-co shpk

Merchandiser

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpallë konkurs:

  1. Merchandiser për regjionin e Prishtinës

Detyrat:

  • Është përgjegjës për zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimin e të gjitha produkteve të brendeve të Kompanisë në pikën apo planin e caktuar;
  • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione të tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
  • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitësve me pakicë

Kualifikimet:

  • Të kenë aftësi të mira të komunikimit dhe prezantimit;
  • Të jetë i aftë të punoj në ekip dhe i pavarur.
  • Të ketë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet;
  • Të ketë përvojë pune

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Aplikantët të jenë banorë të Prishtinës.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

 

Shikime 2269
Kategoria Marketing & PR
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC