Minna Fashion

Asistente e shitjes

	 	 
MINNA FASHION shpall konkurs për pozitën:
 
Asistente e Shitjes (1)
 
Lokacioni: Prishtinë

Inkurajohen për aplikim të gjithë ata qe kanë:   

  • Formim profesional në fushën e shitjes
  • Përvojë në sektorin e shitjeve me pakicë të tekstileve apo fustaneve
  • Orientim ndaj klientëve dhe shërbimeve
  • Fleksibilitet dhe angazhim
  • Aftësi për të punuar në grup dhe forcë komunikimi
  • Prirje për modën dhe identifikimi me MINNA FASHION

Detyra dhe pergjegjsitë

  • Këshillimi i klientëve dhe shitja
  • Kujdesi dhe prezantimi i produktit në mëyrën më të mirë
  • Trajtimi i secilit klient më mirësjellje dhe fokus të veqantë.

Si të aplikoni?

Aplikimi mund te behet përmes telefonit apo duke e vizituar piken tonë direkt në Prishtine Ora 10.00-12.00

Adresa: Rruga Pashko Vasa, Pejton (Perball Hotel Prishtina), Prishtine.

Tel. 049/747-081

Email: minnafashionks@gmail.com

MINNA FASHION ju ofron një mjedis pune tërheqës me sfida emocionuese dhe mjaft hapësirë për idetë tuaja. Përveç ofertave dhe përfiti-meve interesante të punonjësve, juve ju pret një staf i hapur dhe dinamik . Ne presim me kënaqësi aplikimin tënd.

Shikime 2560
Kategoria Shitje
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC