Wireless Edge Solutions

Shitës në Sektorin e Elektronikës

	 	 

Wireless Edge Solutions është kompani profesionale dhe është e specializuar në biznesin e konsumit elektronik, me seli në Prishtinë, Kosovë.

SHPALLJE për:

>>> Shitës në Sektorin e Elektronikës                                                                                                         

Kualifikimi i kërkuar:

 • Të ketë kryer Shkollim të lartë, preferohet në lëminë e Teknologjisë Informative (IT)
 • Të ketë përvojë pune në shitje
 • Njohuri të mira të produkteve elektronike, si TV – LCD/PLASMA, Audio/Video pajisje, Kompjuterë, Laptopë, Monitorë, HDD, Kamera, Aparatë, Telefona etj
 • Aftësi për të punuarsinjë anëtar i ekipit
 • Të ketëaftësi të mirandërpersonaledhe komunikimi
 • Menaxhimi i mirë i kohësdhe aftësi të mira të planifikimit
 • Njohuri të mirë të gjuhës Angleze eshte obligative, si dhe njohja e gjuhëve tjera të huaja është plus
 • Përgjegjshmëri dhe llogaridhënje
 • Aftësi të shkëlqyera negociuese

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i shitjes në dyqan
 • Mirëmbajtja e stokut të dyqanit,
 • Mirëmbajtja e dyqanit në gjendje të pastër
 • Të punojë memenaxherëtpër të zbatuar politikën e kompanisëdhe qëllimet
 • T'i ofrojë klientëve këshillim për produktet e interesit

Kushtet: Orari i punës është nga e Hëna – e Diela, 10:00 – 19:00, dhe nje (1) dite pushim mbrenda javes. Kandidatët duhet të jenë të gatshëm të udhëtojnë edhe jashtë Kosovës dhe të  posedojnë pasaport valide për të punuar në dyqanet e kompanisë jashtë vendit.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në email adresën wirelessedge50@yahoo.com. Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen.

TAGS: Wireless Edge, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune  

Shikime 1533
Kategoria Shitje
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
13 kompani Kosovare që ofrojnë vende pune në sektorin e shitjes
Lexo këtë artikull »