Alfa Constructions

Recepsion/Sigurim i Brendshëm

	 	 

Kompania “ALFA” Sh.p.k. e specializuar në menaxhimin e brendeve të mirënjohura botërore, me lokacion në qendër të qytetit, Bulevardi Nëna Terezë - Prishtinë, hap vend të lirë pune.

Nëse dëshironi të punoni me një staf profesional dhe punë të shkëlqyer ekipore, atëherë inkurajoheni të aplikoni për vend të lirë të punës

Recepsion/Sigurim i Brendshëm

(1 vend pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Hapja e dyerve të objektit dhe mbyllja e objektit pas përfundimit të orarit të punës.
  • Përkujdesi për pastërtinë e hyrjes së objektit dhe ashensorit.
  • Mikëpritja e vizitorëve me mirësjellje profesionale.
  • Evidentimi i mysafirëve dhe përcjella e tyre deri në administratë tek zyret përkatëse.
  • Përkujdesja për sigurinë e objektit duke qenë i vëmendëshëm ndaj cdo vizitori ose situate.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvoja paraprake në recpecion ose sigurim është përparësi.
  • Diplomë e shkollës së mesme ose më lartë.
  • Të ketë a ësi të mira komunikimi.

Ftojmë të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për pozitën e “Recpecion/Sigurim i Brendshëm” të dërgojn CV-në në e-mail adresën hr@bucajretail.com deri me datën 13/09/2019. Ju lutem keni kujdes që në "Titull" të e-mail-it të përfshihet pozita për të cilën po aplikoni përnd  she aplikacioni juaj nuk do të merret parasysh.

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

TAGS: Alfa ConstructionsPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 1016
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC