Shell Kosovo

Komercialist për artikujt konditore-furnizim të marketeve (2)

	 	 

shell header

Konkurs

Komercialist për artikujt konditore-furnizim të marketeve (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës,
 • Menaxhimi i punëve artikujve në të gjitha marketet,
 • Menaxhimin e ruajtjës dhe rritjes së shitjeve të produkteve të marketeve,
 • Organizon furnizimin e marketeve,
 • Kujdeset për raftet e produkteve të marketeve
 • Merr pjesë në diskutime me furnitor për lidhjen e kontratave,
 • Përmison dhe ngritë reputacionin e departamentit, duke pranuar vërejtjet në punë për përmbushjen e kërkesave të reja dhe të ndryshme, duke eksploruar mundësitë për të shtuar vlerën e arritjeve të punës,
 • Përpilimi i raporteve të punës dhe raportimi i tyre te menaxhmenti i lartë,
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe sektorë tjera të kompanisë,

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

 • Menaxhimi i njerëzve, planifikimi, ngritja e punës në grup, dhënja e informative kthyese, shërbimi ndaj klientit, zhvillimi i buxheteve, vetëmotivi, zgjidhja e konfliktit, komunikim transparent;
 • Shkathësi të shkëlqyera në shitje dhe negociata,
 • Kuptim i mirë i të bërit biznes,
 • Shkollimi i lartë fakulteti ekonomik, përparsi me master,
 • Njohja e gjuhës angleze e domosdoshme,
 • Njohja shumë e mire e punës me kompjuter,
 • Patent shofer kategoria-B,
 • Përvojë pune, minimum 3 vjeçare,

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit,adreses: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në tel: +38649940014

shell footer

TAGS:  Shell KosovaPrishtinëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2651
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC