Kopshti AMA

Edukatore (1)

	 	 

Kopshti AMA është në kërkim të një (1) edukatore me përvojë pune.

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

 • Përcjellja dhe dizajnimi i kurrikulës të të mësuarit
 • Puna e afërt me fëmijët që janë në përgjegjësi të edukatores
 • Përvojë në qasjen pozitive ndaj fëmijëve dhe përkrahje emocionale
 • Organizimi i materialeve dhe pajisjeve të përdorura sipas metologjisë të përcaktuar të kopshtit
 • Përdorimi i aktiveteve të ndryshme sikur (këndimi, rrëfimi, lojërat e strukturuara, arti, aktivitetet jashtëshkollore) për stimulimin dhe rritjen e aftësive të fëmijëve
 • Mbajtja e komunikimit të hapur me prindërit dhe ofrimi i informatave korrekte lidhur me mbarëvajtjen e fëmijës
 • Monitorim i rregullt i përparimit të fëmijës gjatë kohës në kopsht
 • Bashkëpunim i ngushtë me stafin edukativ/administriv të Kopshtit AMA
 • Angazhim sipas standardeve të të mësuarit të përcaktuara nga kopshti duke pasur vëmendje të veçantë ndaj rregullave të sigurisë.

Përvoja e kërkuar:

 • Diplomë universitare në Edukim ose fusha të përafërta
 • Njohuri të shkëlqyeshme mbi zhvillimin fiziologjik dhe emocional të fëmijëve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Aftësi organizative të shkëlqyeshme
 • Fleksibilitet dhe durim
 • Aftësi kreative të të krijuarit proces mësimor kreativ
 • Ndjekje e trendeve të fushës së edukimit
 • Certifikatat profesionale do të merren në konsideratë.

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, dërgoni CV dhe Letrën motivuese/përshkruese për ju në e-mail-in Ama.kopshti@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është: 15 Shtator 2019

Jemi entuziastë të mësojmë më shumë për ju !

TAGS: Kopshti AMAPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

 

Shikime 1977
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC