Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (FKPK)

Praktikantë

	 	 

 Konkurs për praktikantë

Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trusti) hap konkurs për pranimin e kryerjes së praktikës (me orar të pltë pune) për studentë të ekonomisë të universiteteve të akredituar në Kosvë,të cilët e kanë përfunduar nivelin bacelor më 2017 deri 2019. Periudha e punës së praktikantëve në Trust do të jetë disa mujore.

Kriteret bazë për përzgjedhjen e praktikantëve do të jenë:

  • Nota mesatare
  • Njohje e avancuar e Excel-it dhe Word-it
  • Aktivitete ekstrakurrikulare 

Lusim të interesuarit t'i dërgojnë:

1) Biografinë (CV) 

2)Letër-motivimin në shqip

3) Certifikatën e notave të skanuar

4)Kopjen e diplomes bacelor në adresë në adresën elektronike: recruitment@trusti.org me referencë: "Konkurs për praktikantë 2019".

Konkursi është i hapur prej datës: 4 deri më 19 Shtator 2019

Kandidatët mund t'i nënshtrohen një testi preliminar mbi njohuritë e tyre. Pas testit, do të përzgjidhen kanditatët për intervistë.

TAGS: Fondi i Kursimeve Pensionale te Kosoves, KosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune 

Shikime 3976
Kategoria Administratë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC