Shell Kosovo

Punonjës për shitje në market

	 	 

Shell Header

K O N K U R S

Punonjës për shitje në market

Lokacioni i vendit të punës: Podujevë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përshpejton klientët dhe përcakton se cfarë dëshirojnë apo ka nevojë cdo klient,
 • Rekamandon mallin bazuar në nevojat dhe për nevojat e klientëve,
 • Shpjegon përdorimi dhe përfitimin e mallrave tek konsumatorët
 • Përgjigjet pytjeve të klientëve,
 • Tregon se si funksionojnë artikujt,nëse kërkohet,
 • Llogaritë blerjet totale të klientëve dhe pranon pagesën,
 • Duhet të dijë për shitjet dhe promovimet aktuale,politikat për pagesat,shkëmbimet, dhe praktikat e sigurisë,
 • Mirëmbanë vendin e punës dhe artikujt të cilët janë ekspozuar ne rafte,
 • Bënë raporte për punën gjatë orarit të punës,
 • Raporton te mbikqyrësi 

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme: 

 • Puna në market bëhet në grup, grupi duhet të jetë prej 3 vetash. Ky grup duhet të ketë lidhshmëri familjare, për arsye besushmërie në punë

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar:

CV-në tuaj me foto përmes e-mailit, adresës: hr.shell.rks@gmail.com

Në subjekt le të shënohet pozuta për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8:00-17:00 në, tel: +38649940014

Shell Footer

TAGS:  Shell Kosova, PodujevëKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1910
Kategoria Shitje
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Besianë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC