Arseko Construction

Inxhinier/e Hidroteknik/e

	 	 

Arseko Construction shpallë konkurs për pozitën:

  1. Inxhinier/e Hidroteknik/e

Detyrat dhe përgjegjesitë:

  • Të ndjek ecurinë e punimeve hidroteknik në fazë, që nga projekt-ideja, zbatimi dhe kolaudimi përfundimtar
  • Të përgatisë dhe hartojë koston e instalimeve
  • Të përgatisë dhe koordinojë gjithë dokumentacionin e duhur tekniko-ligjor për marrjen e lejeve përkatëse në institucionet vendase.
  • Të identifikojë tregun e materialeve hidroteknike vendase ose të huaj dhe të koordinojë me departamentet e tjera për mënyren e përzgjedhjes

Kriteret:

  • Të ketë të përfunduar studimet Bachelor apo Master në Inxhinieri Hidroteknike
  • Të ketë eksperiencë pune në pozicionin që i kërkohet 1-3 vjet
  • Të ketë aftësi organizative
  • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm

Të gjithë të interesuarit për ketë pozitë mund të dërgojnë CV e tyre në email-in arseko.shpk@gmail.com apo të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049 879 600

TAGS: Arseko ConstructionPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 977
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Cilat nivele të shkollimit kërkohen më shumë në treg të punës?
Lexo këtë artikull »