Arseko Construction

Menaxher/e i/e shitjes

	 	 

Arseko Construction shpallë konkurs për pozitën:

 1. Menaxher/e i/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë përgjegjës për arritjen e targeteve mujore dhe vjetore të shitjes për departamentin e tij/saj;
 • Hartimi dhe implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjes në përputhje me planin, strategjinë, dhe objektivat e biznesit duke detajuar atë në plane mujore veprimi;
 • Të krijojë marrëdhënie të mira me klientët, të bëj biznes me ta;
 • Udhëheq kërkime në treg për të identifikuar kërkesat e tregut aktual dhe në të ardhmen;
 • Të mbajë të dhënat e ecurisë së shitjes në sistemin e kompanisë

Kriteret e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar studimet Bachelor (Ndërtimtari, Marketing ose Menaxhment);
 • Të ketë eksperiencë pune në ketë pozitë;
 • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve;

Të gjithë të interesuarit për ketë pozitë mund të dërgojnë CV e tyre në email-in arseko.shpk@gmail.com apo të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049 879 600

TAGS: Arseko ConstructionPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1207
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Cilat nivele të shkollimit kërkohen më shumë në treg të punës?
Lexo këtë artikull »