Arseko Construction shpallë konkurs për pozitën:

 1. Arkitekt/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit,
 • Të bëj dizajnimin i objekteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave të klientëve,
 • Të bëj përgatitjen e ofertave dhe prezantimin e tyre tek klientët,
 • Të mbikqyrë dhe menaxhojë procesin e ndërtimit në lokacionet e caktuara
 • Të përgatisë raporte ditore, javore apo mujore për punët e përfunduara
 • Kalkulimi i kostove dhe llogaritja e materialeve

Kriteret:

 • Të jetë i diplomuar në Master për Arkitekturë (Obligative)
 • Të ketë eksperiencë pune në ketë pozicion 1-3 vjet
 • Të ketë eksperiencë të gjerë me ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office
 • Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm

Të gjithë të interesuarit për ketë pozitë mund të dërgojnë CV e tyre në email-in arseko.shpk@gmail.com apo të kontaktojnë përmes numrit të telefonit 049 879 600

TAGS: Arseko ConstructionPrishtinaKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 967
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Shpallje të Ngjashme Të gjitha
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Stresi në punë, çka e shkakton dhe si ta trajtojmë?
Lexo këtë artikull »