Ciri Carperts&Curtains

Punëtorë meshkuj (2)

	 	 
Salloni i perdeve dhe tepihave Ciri shpallë konkurs për:
  • 2 punëtorë meshkuj
Të cilët do të shërbejnë në:
  • Montimin, qepjen si dhe në shitjen të produkteve të cilat janë tepiha, tepisona, produkte ortopedike, tapeta muri etj duke mësuar çmimet dhe cilësitë e produkteve të cilat janë në shitje.
  • Të analizojnë kërkesat e klientëve dhe të ju paraqitet atyre me zgjidhje dhe sygjerime të ndryshme.
  • Të kujdeset për mirëmbajtjen e sallonit si dhe të asistoj kolegët e tjerë në punë dhe mbikëqyrësin në bazë të nevojës.
Të interesuarit preferohet të kenë aftësi komunikative, si dhe të jenë të shkathët në marrjen e përgjegjësive të punëve që kërkohen prej tij.
 
Për të caktuar intervistë pune kontaktoni këtë numër: 043 533 539.

 
Shikime 2309
Kategoria Shitje
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC