Enrad

Vende të lira të punës (18)

	 	 

Fabrika e radiatorëve dhe kaldajave Enrad Shpk shpallë konkurs për këto vende të lira të punes në:

Administratë:

  • Zyrtar për financa – 2 punëtorë
  • Zyrtar për furnizime & logjistikë – 2 punëtorë
  • Zyrtar për shitje & komunikim – 1 punëtorë

Vendi

Gjilan

Detyrat dhe pergjegjesite

Regjistrimi i faturave, shpenzimeve dhe transaksioneve bankare. (1)

Perpilimi i raporteve financiare per menaxhmentin.

Organizimi i porosive dhe transportit per repromateriale. (2)

Planifikimi i porosive me furnitoret e brendshem dhe te jashtem.

Komunikimi me bleresit ne tregun e brendshem dhe jashtem (eksport). (3)

Mardheniet me kliente dhe pergatitja e dokumentacionin per eksport.

Kerkesat

Diplome universitare (Drejtimi Ekonomik I preferueshem).

Pervoja e punes eshte e preferushme.

Njohuri te shkelqyeshme te parimeve te kontabilitetit dhe legjeve ne fuqi.

Njohuri te gjuhes angleze, serbo-kroate (e preferueshme) dhe Microsoft Excel.

Certifikimet SCAAK etj – te perferueshme.

Aftesi te mira ne komunikim verbal dhe te shkruar.

Sektori prodhimit:

  • Inxhinier & teknik të elektros – 2 punëtorë
  • Inxhinier të makinerisë (drejtimi Dizajn Industrial) – 1 punëtorë
  • Saldues – 10 punëtorë

Vendi

Gjilan

Detyrat dhe pergjegjesite

Mirembajtja dhe mbikqyrja e pjeseve elektrike te makinerite CNC. (1)

Punime ne rrjetin e instalimeve elektrike.

Projektimi me Aucad 2D, 3D dhe autodesk invetor (2).

Saldim MIG MAG & Elektrode. (3)

Kerkesat

Pervoja e punes eshte e preferushme.

Certifikimet Autocad, saldim etj – te preferueshme.

Njohuri te mira te punes me metale (prerje, saldim, lakim etj).

Dergoni CV-ne hr@enrad-ks.com dhe te ceket se per cilen pozite po aplikoni ose plotesoni aplikacionin te porta e fabrikes ne Gjilan. Kopjet e dokumenteve nuk ju kthehen palëve. Shpallja mbetet e hapur 15 dite nga dita e publikimit. 

Shikime 5993
Kategoria Të tjera
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Industritë me më së shumti konkurse pune në Kosovë
Lexo këtë artikull »