Ndërmarrja Publike Banesore (NPB)

Pastruese (6)

	 	 

Në bazë të dispozitave të Nenit 8 të Ligjit të Punës, Ndërmarrja Publike Banesore Sh.A Prishtinë, shpall:

KONKURS 

Për zgjedhjen e gjashtë (6) Pastruesve në Departamentin e Mirëmbajtjes, në  Ndërmarrjen Publike Banesore - SH.A me seli në Prishtinë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pastrimin e objekteve banesore të kontraktuara për mirëmbajtje;
 • Pastron dhe mban higjienen e shkallëve të hyrjeve banesore;
 • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
 • Kujdeset për higjenën e liftit;
 • Pastron dritaret dhe gjërat e tjera në hapësirën e përbashkët të hyrjeve;
 • Për punën e vet i përgjigjet Mbikëqyresit të Pastrimit;
 • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

 • Të ketë të kryer shkollën fillore;
 • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Procedura e Konkurrimit

Kandidati-ja për pozitën Pastrues/e në Departamentin e Mirëmbajtjes duhet t’i dorëzoi këto dëshmi:

 • CV-në;
 • Dëshminë e Shkollimit;
 • Dëshminë për Përvojën e Punës;
 • Kopjen e Lejës së Njoftimit; dhe
 • Referenca të tjera që janë të rëndësishme për këtë vend pune          

Dokumentet e kompletuara duhet të dorëzohen në këtë adresë: Ndërmarrja Publike Banesore - SHA në Prishtinë, rruga “Xhevdet Doda”,nr.32, Prishtinë ose përmes e-mailit zyrtar: burimet.njerezore@npbanesore.com

Kandidatët  të cilët konkurrojnë duhet ta shënojnë saktë adresën dhe numrin e telefonit kontaktues, si dhe email adresën.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë. Dokumentet e pa kompletuara si dhe ato që arrijnë pas skadimit të afatit të konkursit nuk do të shqyrtohen. Konkursi është i hapur nga data 30 Gusht 2019 – 13 Shtator 2019 ora 16:00.

 

Shikime 1200
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Gratë ndërmarrëse të Kosovës që zvogëluan papunësinë
Lexo këtë artikull »