KosovaJob për Klientin

Edukatore dhe Kujdestare e Fëmijëve

	 	 

Familja në Fshatin Amerikan shpallë konkurs për 2 vende të lira pune.

Pozitat e punës:

Edukatore dhe kujdestare e fëmijëve
Lokacioni i vendit të punës: FSHATI AMERIKAN - PRISHTINË

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme për Edukatore:

  • Të kujdeset për mësimet dhe edukatën e femijëve
  • Duhet t'i mbikqyrë fëmijët dhe t'i ndimojë në detyrat shkollore dhe sqarimin rreth tyre.
  • Shkollimi i lartë Fakultetit i Edukimit
  • Përvoja në Punë, minimumi 2 vjeçare

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme për Kujdestarën e fëmijëve:

  • Të kujdeset për femijët
  • Kujdestarja duhet të jetë me eksperienc dhe e qetë prej natyrës
  • Shkollimi i mesëm Mjeksi (Mami)
  • Përvoja në punë, minimumi 2 vjeçare

Të gjitha të interesuarat mund të aplikojnë në E-MAIL ADRESEN: hr.shell.rks@gmail.com
DUKE E CEKUR POZITËN PËR TË CILËN APLIKON
INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8:00-16:00 NË TEL: +38649940014

Shikime 3669
Kategoria Edukim
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC