Vizah

Web Crawler Developer

	 	 

Vizah SH.P.K është në kërkim të një Web Crwaler Developer me aftësi të dëshmuara.

Oferta e punës është afatgjatë.

Përgjegjësitë:

 • Aftësi të mira në organizim dhe përcaktim të prioriteteve
 • Të kuptuarit e kodit ekzistues
 •  Të kuptuarit e kërkesave të klientit dhe implemnetimi i tyre
 • Raportim për klientin si dhe për përfaqëuesit e Vizah‘s
 • Aftësi të mira të komunikimit në gjuhën angleze
 • Aftësi në të shprehurit e ideve në mënyrë të qartë

Njohuritë:

 • Diplomë Bachelor në Shkenca Kompjuterike ose kualifikim ekuivalent
 • Përvojë pune në Java (preferohet njohje e Spring Boot (Framework)
 • Njohuri rreth koncepteve të Programimit të Orientuar në Objekte
 • Njohuri të mira rreth XML, HTML, CSS, Regular Expression, JavaScript / JSON
 • Njohuri rreth Gradle ose Maven
 • Njohuri rreth veglave për menaxhimin e versioneve, si Git
 • Njohja e gjuhës gjermane ka përparësi

Kushtet e punës:

 • Orari i punës tetë orë me një orë pauzë (fleksibil)
 • Mundësi për të punuar nga shtëpia një herë në javë
 • Rroga variabile – bazuar në njohuri dhe përvojë

CV-në tuaj e mirëpresim në jobs@vizah.ch

Shikime 1028
Kategoria Informatikë
Skadon 8 ditë
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC