Shell Kosovo

Zyrtar i Prokurimit

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

Pozita: Zyrtar i Prokurimit 

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • MENAXHON DHE ORGANIZON PUNËN DHE AKTIVITETET E PROKURIMIT DHE SIGURON  QË TË GJITHA PROCEDURAT E PROKURIMIT TË ZHVILLOHEN NË HARMONI ME LIGJET DHE RREGULLORET E PROKURIMIT,
 • PLANIFIKON, KOORDINON DHE PËRGATIT AKTIVITETET VJETORE TË ROKURIMIT NË KOMPANI,  BASHKËPUNON  ME PËRSONAT PËRGJEGJËS TË KOMPANISË LIDHUR ME HARTIMIN E PLANIT TË PROKURIMIT, KËRKESAVE PËR PROKURIM, LOGJISTIKËS DHE ANALIZON TË ARRITURAT, VËSHTËRSITË, KUFIZIMET ETJ, NGA ASPEKTI I PROKURIMIT
 • BËNË ANALIZA, VLERËSIME DHE IDENTIFIKON NEVOJAT TË REJA MEQELLIM TË REALIZIMIT TË AKTIVITETEVE TË KOMPANISË,
 • ËSHTË PËRGJEGJËS PËR ZBATIMIN E LIGJIT DHE AKTËVE TË TJERA NËNLIGJORE TË APLIKUSHME NË KOSOVË,
 • VENDOS NË DOSJE DHE ARKIVON TË GJITHA DOKUMENTACIONIN E ZYRËS SË PROKURIMIT,
 • HARTON RAPORTE JAVORE, MUJORE, TREMUJORE DHE VJETORE PËR TË GJITHA  AKTIVITETET E PROKURIMIT ME TË CILAT ËSHTË NGARKUAR,
 • KRYEN EDHE DETYRA TJERA TË CAKTUARA NGA  MBYKËQYRËSI,
 • MBRON VLERËN E ORGANIZATËS DUKE RUAJTUR INFORMACIONIN KONFIDENCIAL.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • NJOHJA E MIRË LIDHUR ME PRODUKET, QË OFROJN KOMPANINT SIGURIMEVE.,
 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIMI I MIRË I TË BËRIT BIZNES
 • SHKOLLIMI I LARTË JURIDIK GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË  PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APL/KIMI DUHET TE BEHET  VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NETUAJ  MEFOTOPERMES  E-MAIL,ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL: +38649940014

Shikime 1285
Kategoria Juridik
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC