Shell Kosovo

Zyrtar i Kontabilitetit

	 	 

K  O  N  K  U  R  S 

Pozita : Zyrtar për Kontabilitet

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 •  BËNË PRANIMIN DHE SISTEMIMIN E DOKUMENTACIONIT KONTABËL PËR DEPARTAMENTIN E FINANCAVE ,
 • REGJISTRIMI KONTABËL I DOKUMENTACIONIT TË PRANUAR NË SOFTUERIN E KONTABILITETIT, FATURAT E BLERJES, FATURAT E SHPENZIMEVE, FATURAT SHITJES ETJ,
 •  FAJLLIMI DHE MIRËMBAJTJA E RREGULLT E FAJLLAVE SIPAS LLOIT TË KOKUMMENTACIONIT KONTABËL,
 •  PËRGADITJA E REGJISTRIT (KARTELAVE) TË DETYRIMEVE  PËR PAGESË ME DETAJET E KORDINATOREVE DHE PËRCJELLJA E KRYJES ME KOHË TË GJITHA DETYRIMEVE,
 • BËNË KONTROLLIMIN E REGJISTRIMIT NË PROGRAMIN E SHITJES,
 •  BËNË KONTROLLIMIN E DEPONIVE ,
 •  KRYEN PUNË TË TJERA NGA LËMI I KONTABILITETIT, FINANCAVE OSE PUNË TË TJERA ADMINISTRATIVE SIPAS
 •  MBRON VLERËN E ORGANIZATËS DUKE RUAJTUR INFORMACIONIN KONFIDENCIAL.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME                  

 • MENAXHIMI I NJERËZËVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE  KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE,VETË-MOTIVIM,ZGJIDHJA E KONFLIKTIT,KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKATHESI TË SHKELQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIMI I MIRË I TË BËRIT BIZNES
 • SHKOLLIMI I LARTË EKONOMIK , KONTABILITET DHE FINANCA, GRADA BACHELOR,PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS  ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA  E GJUHËS ANGLEZE E DOMOZDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË  PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TE BEHET VETEM ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NETUAJ  MEFOTOPERMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NE SUBJEKT LE TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 8.00-17.00 NE TEL: +38649940014

Shikime 1789
Kategoria Kontabilitet
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC