1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 81034673  me adresë në Rrugën “ Rr. pennsylvania nr. 41, lagja Marigona Residence – Graçanice, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:  Monitorues i Kamerave

Lokacioni : Lagja: “Marigona Residence” -Graçanicë

Përshkrimi i pozitës:

  • Është përgjegjës për monitorimin e kamerave të Sigurisë;
  • Lajmëron për çdo parregullësi gjatë Monitorimit tek Menaxheri;
  • Zbaton çdo ditë procedurat e sigurisë si dhe shikon funksionimin e kamerave;
  • Bashkëpunon dhe koordinon punën me sektorët përkatëse.

Të interesuarit mundë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën info@ip-kos.com apo në viber +383 49 933 310:

Vetëm kandidatët  të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara  do të  kontaktohen

Kategoria Sigurim
Skadon 15/08/24 (27 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet