Hoja

Menaxher i mirëmbajtjes, Zv.Menaxher i mirëmbajtjes, Pastruese, Pastrues Gjeneral

	 	 

Hoja për Klientin

Pozitat e hapura për Hotel – Mirëmbajtja

Menaxher i mirëmbajtjes / Chief Engineer - 1 pozitë e lirë

Kriteret:

  • Eksperiencë relevante në elektrikë, ujësjellës dhe të tjera

Kompensimi:

  • Paga bruto mujore duke filluar nga: 560 €

Zv.Menaxher i mirëmbajtjes / Ass. Chief Engineer - 1 pozitë e lirë

Kriteret:

  • Eksperiencë relevante në elektrikë, ujësjellës dhe të tjera

Kompensimi:

  • Paga bruto mujore duke filluar nga: 385 €

Pastruese / Room Attendants - 3 pozita të lira

Kriteret:

  • Përparësi është eksperienca relevante në Restorante apo Hoteleri

Kompensimi:

  • Paga bruto mujore duke filluar nga: 270 €

Pastrues Gjeneral / Public Area Attendant - 1 pozitë e lirë

Kriteret:

  • Përparësi është eksperienca relevante në Restorante apo Hoteleri

Kompensimi:

  • Paga bruto mujore duke filluar nga: 300 €

Shikime 1839
Kategoria Hoteleri
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
x
Si të dilni të suksesshëm në një intervistë pune?
Lexo këtë artikull »