1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

                                                                                   

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për pozitën:

  • Arkatare

Detyrat:

  • E bënë inkasimin e mjeteve financiare nga shitjet dhe i përpilon dokumentet e arkës të cilat janë të parapara sipas Rregullores së Kompanisë,
  •  Përpilon faturat për mallin i cili del nga lokali dhe verifikon mallin në bazë të faturës.

Kushtet:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo kualifikimin e lartë,
  • Përvojë të punës së paku 2 vite në sektore të ngjajshme, konsiderohet përparësi,
  • Aftësi të mira komunikimi dhe  mvetësi të shkallës së lartë në punë,
  • Njohja e punës  me kompjuter është obligative,
  • Mosha e preferuar 25-40 vjet

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të plotësohet përmes butonit "'Apliko Këtu" apo edhe në e-mail adresën: konkurs.lesna@gmail.com. dhe pastaj i plotësuar të kthehet në email adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është  23.07.2024  ora 16:00.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/07/24 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet