1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Konsulent/e i/e shitjes

Kualifikimi:

 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë përvoj pune minimum 1 vit.
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Njohja e Gjuhës Angleze, apo gjuhë tjera është përparësi
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Ne ofrojmë:

 • Page konkuruese;
 • Sigurim shendetesor;
 • Mundesi te zhvillimit dhe ngritjes ne karriere;
 • Ambient dinamik dhe motivues;

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/08/24 (20 ditë)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet