1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kenza Silver shpallë konkurs për punë:

  • 1 Shitëse

Përgjegjësitë kryesore:

  • Kujdesi ndaj klientit dhe respektimi i kerkesave të tij.
  • Ka përgjegjësi individuale për qëndrimin ndaj punës.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.
  • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion.
  • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi.
  • Përvoja e punës në këtë drejtim është një përparësi.

Apliko duke kontaktuar në numrin: 049 - 443 - 442

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/08/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet