1

Përkthyes/e (Gjuhë Turke dhe Shqipe)

Ruaj
JAGUAR KS
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 09/08/24 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet