1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR 3 VENDE PUNE

Pozitat: 

 • Inxhinier i ndertimit
 • Teknik Laboratori
 • Shpues - Sondist

Vendi i punës: Prishtinë

Geokos A&A është kompani e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë gjeoteknike. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

   1.  Geokos A&A eshte ne kerkim te nje inxhinieri te ndertimit qe do te perfshihet me testet laboratorike. 

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Bachelor or Master i Ndertimtarise
 • Njohja e gjuhes angleze 
 • Njohna e mire e Microsoft Excel 
 • Perparesi kane ata qe njohin edhe AutoCAD

Përshkrimi I punës

 • Pranimi i mostrave
 • Asistime me testime laboratorike (futje e materialit ne furre, sitje, pergatitje e materialit per testime, etj).
 • Mirembajtja e paisjeve laboratorike

Aplikantët luten të na dergojne CV dhe leter motivimi ne emailin info@geokos-aa.com


 

   2.  Geokos A&A eshte ne kerkim te nje tekniku te ndertimtarise qe do te perfshihet me testet laboratorike. 

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Shkolla e mesme teknike
 • Njohja e gjuhes Angleze eshte perparesi

Përshkrimi i punës

 • Ti asistoje inxhiniereve te kompanise me:
  • Pranimin e mostrave
  • Testimet laboratorike
  • Te mirembaje paisjet laboratorike

Aplikantët luten të na dergojne CV dhe leter motivimi ne emailin info@geokos-aa.com


3.  Geokos A&A eshte ne kerkim te nje operatori te makinerise se shpimit – shpues ose sondist.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

 • Pervoje ne manovrim te makinerise se rende
 • Pervoja ne shpime gjeoteknike eshte perparesi

Çfare ofrojme per punetoret tane:

 • Page konkurruese
 • Mundesi te vazhdueshme avansimi
 • Mjedis miqesor dhe korrekt

Aplikantët luten të na kontaktojne ne numrin e telefonit +38344740862.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 08/08/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet