1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania K Cabinetry Group L.L.C kërkon të punësojë një Asistente te Shitjes online për departamentin e shtijes

Detyrat kryesore përfshijnë:

  • Menaxhimin e email Marketing-ut për të rritur shitjet online.
  • Komunikim efektiv në gjuhën angleze me klientët dhe bashkëpunëtorët.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Përvojë e mëparshme në fushën e shitjeve 
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në gjuhën angleze.

Orari i punës:

  • 40 orë në javë, nga e hëna deri të premten.
  • Pushimi i fundjavës (e shtunë dhe e diel).
  • American Time zone, 14:00-21:00 ose 15:00-22:00

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e email-it të mëposhtme për të aplikuar për këtë pozitë: 

Altijona@paradisehx.com

+38344226907 (telefonatat vetëm gjatë gjatë orës 08:00 - 17:00 

Intervistat do të zhvillohen në ambientet e kompanisë.

Adresa: Shtime-Gjurkoc, Rruga Fehmi Agani 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/08/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Shtime
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet