1

Koordinatore dhe Analiste e Produkteve

Ruaj
Emona Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S   P U N E

POZITA: Koordinatore dhe analiste  për produktet Home (shtëpiake) dhe tekstil.

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

LOKACIONI: Rr. “Dëshmorët e Kombit” pn. Vushtrri

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Raporton tek kategori menaxheri.
  • Përgatit të dhënat logjistike për produktet.
  • Analizon dhe raporton lidhur me produktet.
  • Koordinon punët me logjistikën dhe pikat shitëse.
  • Gjeneron raporte krahasuese.

Kualifikimet:

  • Minimum bachelor ne ekonomi, matematikë ose informatikë.
  • Njohës i mirë i excelit . (Me focus pivot tabelat).
  • Njohuri dhe shkathtësi për punë ekipore.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në email adresën në emona.center1@gmail.com .

Konkursi është i hapur nga data 10.07.2024 deri më 20.07.2024.

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 20/07/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet