1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim “Banja e Kllokotit”  është i përkushtuar për të ofruar shërbime të rehabilitimi dhe fizioterapie për pacientët që kanë nevojë për kujdes të specializuar. Institucioni ky i avancuar me një ekipi mjekësor me përvojë dhe qasja jonë sigurojnë që pacientët tanë të marrin trajtimin më cilësor për shërimin dhe mirëqenien e tyre.

Banja e Kllokotit shpall konkurs për plotësimin e pozitave:

  1. Kontabilist/e
  2. Jurist/e
  3. Administrat Publike 
  4. Marketing

Kandidatetë të cilët dëshirojn që të aplikojn në këto pozita të kenë së paku 1 deri 2 vite përvoj pune.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit banja_kllokotit@hotmail.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 08/08/24 (25 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet