1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S 

Kompania “ALMA” SH.P.K., shpall konkurs për pune. 

 •  Pozita e punës:  Agjent i Marketingut.
 • Lokacioni i kryerjes së punës: Pejë, Klinë, Drenas, Skenderaj, Vushtrri, Mitrovicë.

Përshkrimi i detyrave të punës:

 1. Bën organizimin dhe dërgimin e raftave të mallit tek blerësit;
 2. Kujdeset për pozicionimin e raftave, ndryshimin dhe rregullimin e planogramit;
 3. Bashkpunonë ngusht me menaxherin mbikqyrës për punën që kryen dhe për organizimin sa më të mirë të punës; 
 4. Kryen edhe punë tjera sipas rregulloreve dhe udhëzimeve të përcaktuara nga ana e kompanisë dhe udhëzimeve të menaxherit përkatës në përputhje me vendin e caktuar të punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 1. Kandidati duhet të ketë të përfunduar të paktën shkollën e mesme;
 2. Përvojë pune së paku 1 vit;
 3.  ketë aftësi  mira komunikimi dhe prezantimit;
 4. Të ketë aftësi të punoj në ekip dhe i pavarur;
 5. Të ketë aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe të punën nën presion; 
 6.  posedoj aftësi të mira ndërpersonale;
 7. Të posedoj patentë shofer, kategoria B.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës: ibrahimmjeku@alma-m.com.mk

Konkursi do të jetë i hapur nga data 09.07.2024 deri më 16.07.2024.

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 16/07/24 (2 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet