1
PREMIUM PLUS

Shofer (3), Agjent i Shitjes (2), Ndihmës Depoist (3)

Ruaj
Perfect Blue
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Perfect Blue L.L.C  (810492900) shpallë KONKURS për pozitat:

 • Shofer (3) - Prishtine
 • Agjent I shitjes (2) – Prishtine
 • Ndihmës Depoist (3) – Prishtine

(Të gjitha pozitat janë me orar të plotë të punës)

Shofer (3)

 • Preferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjashme
 • Të njohë mirë Rajonet e Kosoves për shpërndarjen e porosive
 • Të ketë aftësi komunikuese dhe sjellje të mirë
 • Të ketë aftësi të mira të kalkulimit, menaxhimit të parasë dhe kthimit të kusurit
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe afate të shkurta kohore
 • Të posedojë patent shofer valid të kategorisë B

 • Agjent I shitjes – Prishtine (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera në shitje, negocim dhe komunikim
 • Të ndaj prioritetet, të bëjë menaxhimin e kohës dhe të ketë aftësi organizative
 • Të kujdeset për mirëmbajtjen e vendit të punës,
 • Të jetë i aftë të punoj nën presion dhe të jetë i hapur ndaj reagimeve
 • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me punën

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme,
 • Patentë shoferi valide (B)
 • Njohuri të gjuhës Angleze
 • Të ketë përvojë në fushën shitjes dhe menaxhimit
 • Përvojë pune si agjent i shitjes apo në lëmi të përafërta

Kriteret:

 • Aftësi për punë në ekip
 • Të jenë të motivuar për zhvillim
 • Të jenë të përgjegjëshem dhe bashkëpunëtor
 • Të jenë komunikues dhe puna me blerësit të jetë prioritet

Ndihmës Depoist (3)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të bëjë pranim/dorëzimin e mallit në depo
 • Kryen sistemimin e produkteve në rafte apo magazine dhe paktimin e mallit për transport
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me punën në dhe rreth depos
 • Tërheq dhe përgaditë produktet për dërgesë, duke siguruar që numri dhe lloji i saktë i produktit është i ngarkuar dhe dërguar
 • Përparsi do të kenë kandidatët që kanë përvojë me WMS ose që kanë punuar me PDA lexues

Kualifikimet:

 • Kandidati duhet të ketë minimum 1 vit përvojë pune si deposit apo punë të ngjashme.
 • Diplomë e shkollës se mesme,
 • Patentë shoferi valide (B)

Kriteret:

 • Aftësi për punë në ekip
 • Të jenë të motivuar për zhvillim
 • Të jenë të përgjegjëshem dhe bashkëpunëtor
 • Preferohet të jetë mashkull, për shkak të natyrës së punës

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu" apo në email: info@perfectblue-kos.com

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 06/08/24 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet