1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Depoist (punetor fizik)

  • Shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave me pirun apo sipas natyrës së mallit;
  • Përdorimi i mjetëve të punës me kujdes sipas udhëzimeve teknike dhe sigurisë në depo;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.
  • Të ketë aftësi të mira të komunikimit;
  • Të ketë përvojë pune në depo;

Aplikimin për punë mund ta bëni përmes numrit kontaktues: 049325530

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 06/08/24 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet