1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

hr.fashion@albicenter.com

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/08/24 (25 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet