1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Tilda Tobacco LLC kërkon urgjent të punësojë një Agjente të Shitjes për t'iu bashkuar ekipit tonë .

Si agjente e jona e shitjeve, ju do të:

 • Vizitoni dhe furnizoni pikat ekzistuese të shitjes me pakicë.
 • Krijoni rrugën për të krijuar pika të reja të shitjes.
 • Demonstroni pasion të palëkundur për shitje, duke siguruar që objektivat jo vetëm të përmbushen, por edhe të tejkalohen.
 • Poziciononi në mënyrë strategjike produktet tona për të tejkaluar konkurrentët.
 • Mbani regjistra të përpiktë të inventarit dhe fondeve.

Si kandidate ideale, ju duhet te keni:

 • Një patentë shoferi të vlefshme dhe një rekord të pastër drejtimi. (ofrohet automjeti i kompanisë).
 • Aftësi të forta komunikimi dhe ndërpersonale për të ndërtuar marrëdhenie të forta me klientët.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të menaxhuar kohën në mënyre efektive.
 • Një etikë pune të vetë-motivuar dhe nxitur për të pasur sukses.

Ne ofrojme:

 • Kompensim konkurrues: paga fikse + bonuse shitjesh (pagesa fillestare 550 EUR + 2% te shitjes bonus.)
 • Mundësi për rritje profesionale brenda kompanisë.
 • Një mjedis pune pozitiv dhe mbështetës.
 • Nëse jeni një kandidate e pasionuar dhe e orientuar drejt rezultateve ju inkurajojmë të aplikoni!

Ju lutemi dergoni CV-në tuaj në hello@tilda-tobacco.com, ose të na kontaktoni në +383 45 908 936 sa më shpejtë të jetë e mundur.

Tilda Tobacco LLC është një punëdhënës me mundësi të barabarta.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/08/24 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet