1
PREMIUM

Punonjës në Depo, Shofer (Kategoria B, C)

Ruaj
Vitaminka Trade
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Punonjës në depo 

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Kryen shkarkimin e mallit nga kamionët transportues dhe e vendosë mallin në depo;
 • Bën renditjen e mallit sipas programeve;
 • Bën ndarjen e mallit sipas faturave;
 • Ngarkon furgonët me mall sipas orarit për ngarkim;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e depos, brenda dhe jashtë saj;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës dhe punës ekipore;
 • Të kenë aftësi për të punuar në orar fleksibil;

  Vozites Kategoria B, C, 

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pranimin e mallit nga depoisti sipas faturave te mallit;
 • Bën transportin e mallit prej depos deri tek blerësit;
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (route planit të cilin e merr nga mbikëqyrësi);
 • Mban evidencë financiare ditore për vlerën e mallit të pranuar nga depoisti dhe të shitur në terren;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit;
 • Aftësi të larta organizative dhe ndërpersonale.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të jenë të pajisur me patent shofer të kategorive B
 • Të jenë të pajisur me patent shofer të kategorive C, C1
 • Të kenë aftesi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
 • Të kenë aftësi të menaxhimit të punës në presion.

Vërejtje: Luten të aplikojnë vetëm kandidatët që seriozisht i plotësojnë kushtet e sipërshënuara.

CV-et tuaja dhe dokumentet mbështetëse dërgoni në emailin: apliko@vitaminka-ks.com

Në “Subject” ju lutem shënoni titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Vozitës, Puntor ne depo etj…).

Konkursi do jetë i hapur deri me datë 08.08.2024.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 08/08/24 (25 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet