1
PREMIUM

Krijues i Përmbajtjes në TikTok, Serviser Junior, Punonjës i Shitjes

Ruaj
Macintoks
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune për: Punonjes/e i/e shitjes, puntorë në servisin e paisjeve, kreeator i permbajtjes (tik-tok)

Macintoks shpk është një dyqan I teknologjisë i njohur për produktet dhe shërbimet e tij cilësore. Ne jemi duke kërkuar profesionistë të talentuar dhe të motivuar për t'u bashkuar me ekipin tonë dhe për të kontribuar në suksesin tonë të vazhdueshëm.
Pozicionet e lira:

 1. Punonjes i shitjes

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të Macintoks
 • Përgatitjen e mallit për dorëzim te klienti
 • Mirëmbajtja e artikujve në raftet përkatëse
 • Fotografimin e produkteve dhe shprendarjen e fotove tek klientet

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në sektorin e shitjes së paisjeve teknologjike (e preferueshme)
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese
 • Aftësi të mira analitike dhe strategjike.
 • Të jetë i paisur me patent shofer (e prefershueshme)
 • Njohja bazike e Microsoft Office

 1. Krijues I përmbajtjejes në TikTok

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Krijimi dhe publikimi i përmbajtjeve kreative dhe tërheqëse në TikTok.
 • Ndjekja e trendeve të fundit dhe adaptimi i tyre në përmbajtje unike.
 • Bashkëpunimi me ekipin e marketingut për të promovuar produktet dhe shërbimet tona.
 • Analizimi i performancës së përmbajtjeve dhe optimizimi i tyre.

Kualifikimet:

 • Përvojë në krijimin e përmbajtjes për rrjetet sociale, veçanërisht TikTok.
 • Aftësi kreative dhe inovative.
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative.
 • Njohuri të mira të trendeve të rrjeteve sociale.

 1. Serviser Junior

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Asistimi ne diagnostikimin dhe riparimin i pajisjeve teknologjike.
 • Asistimi i klientëve me probleme teknike dhe ofrimi i zgjidhjeve efektive.
 • Mirëmbajtja dhe testimi i pajisjeve për të siguruar funksionimin e tyre optimal.
 • Ndjekja e procedurave dhe standardeve të kompanisë për shërbimin e klientëve.

Kualifikimet:

 • Aftësi të mira teknike dhe praktike.
 • Përvojë e mëparshme në servisim (e preferueshme).
 • Aftësi të mira komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip.

Si të Aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të dërgojnë CV-në në info@macintoks.com.
Vetëm përsonat të cilet do të futen në listen e ngushtë të aplikuesve, do të thirren në intervistë.

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 06/08/24 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet