1
PREMIUM PLUS

Shofer, Agjent/e i/e Shitjes

Ruaj
Global Group Distribution
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Global Group Distribution, ne zgjërim të aktivitetit kërkon të punësoj njerëz energjikë dhe të vendosur në pozicionin Shofer dhe Agjent të Shitjes ne qytetin e Prishtines.

Detyrat:

  • Drejton furgonin për të transportuar mallra, sipas nevojave te kompanisë;
  • Është përgjegjës për vlerën dhe për cilësinë e mallrave të ngarkuar në Depo, sipas dokumenteve të përgatitura nga personat përgjegjës;
  • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar dhe mallin e dorëzuar te klienti;
  • Kontrollon automjetin sipas ligjit të sigurisë së ecjes në rrugë, para se të niset për udhëtim.
  • Njofton përgjegjësit e transportit për çdo parregullsi që mund të jetë në automjet.

Kualifikimet:

  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
  • Të aftë për të punuar në skuader.
  • Leje drejtimi automjeti kategoria B.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në adresën: info@globalgroupks.com

Afati i aplikimit: 15.07.2024

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 19/07/24 (Ka skaduar!)
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet