1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Përshkrimi i Kompanisë:
Honda Ks merret me shitjen dhe servisimin e gjeneratoreve të ndryshëm. Ne ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe shërbime profesionale për klientët tanë.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Njohuri mekanike të avancuara për rregullimin dhe servisimin e gjeneratoreve.
  • Përvojë e mëparshme në servisimin e gjeneratoreve është e preferueshme.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe organizative.

Orari i Punës:
E hënë - E shtunë, nga ora 09:00 deri në 17:00

Lokacioni: Fushë Kosovë

Për më shumë detaje kontaktoni në +3844801722

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/08/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet